Siirry sisältöön

Asukkaalle

Haluamme varmistaa, että meillä asuminen on mahdollisimman huoletonta. Näiltä sivuilta löydät tietoa asuntojen kunnossapidosta, remontoinnista, muutosta, asukastoiminnasta ja asiakaseduista.

Etuja sinulle

Asuntosäätiön asukkaana saat useita lisäpalveluita ja rahanarvoisia etuja, joiden avulla asumisesi ja arkesi on helpompaa.

Palvelukeskus palvelee Asuntosäätiön asukkaita 24/7

Vuokrakodit

09 4246 9339

Palvelukeskus palvelee asukkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. 
Soitosta ei veloiteta palvelumaksua ja voit halutessasi jättää takaisinsoittopyynnön

Kotielämää

Etsitkö vinkkejä kodinhoitoon, hyvään sisäilmaan tai kierrättämiseen? Kokosimme tietoa ja ideoita onnelliseen ja sujuvaan asumiseen. Mukana myös Kotimaisema-asukasmediamme.

Usein kysyttyä

Miten voin tehdä vikailmoituksen?

Vikailmoituksen tekeminen onnistuu soittamalla Palvelukeskukseen, joka palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Jos asut asokodissa, voit tehdä vikailmoituksen myös Kotikulmassa.  Kiireellisissä asioissa vikailmoitus kannattaa aina tehdä puhelimitse.

Asumisoikeusasukkaat: p. 09 4246 9333
Vuokra-asuntojen asukkaat: p. 09 4246 9339

Voinko vaihtaa asokotini toiseen asokotiin?

Voit vaihtaa asokotisi toiseen joko etsimällä vaihtokumppanin kahden asumisoikeusasukkaan keskinäistä vaihtoa varten tai hakemalla toista asokotia uudella järjestysnumerolla. Katso lisätietoja asokodin vaihtamisesta.

Voinko vuokrata asokotini?

Asumisoikeuden haltija saa luovuttaa asokotinsa väliaikaisesti toisen käytettäväksi enintään kahdeksi vuodeksi. Vuokraamiselle pitää olla perusteltu syy, esimerkiksi toisella paikkakunnalla oleskelu tilapäisesti työn, opintojen tai muun vastaavan syyn takia. Vuokraamisen aikana vastuu asunnosta on asumisoikeuden haltijalla.

Miten pääsen mukaan asukastoimintaan?

Jos olet kiinnostunut osallistumaan talosi asukastoimintaan, ota rohkeasti yhteyttä joko isännöitsijään tai talosi mahdolliseen asukastoimikuntaan.

Saako Asuntosäätiön asunnoissa tupakoida?

Kaikki uudet talomme ovat täysin savuttomia heti valmistumisestaan lähtien. Vanhemmissa taloissa tupakoinnin kieltävä ehto on lisätty 1.1.2021 lähtien solmittuihin uusiin asumisoikeus- ja vuokrasopimuksiin.