Verkkopalvelussamme on käyttökatko ma 13.2. klo 8 - ti 14.2. noin klo 10 järjestelmäuudistuksen vuoksi. Käyttökatkon aikana asumisoikeushakemusten lähetys ei ole mahdollista. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa häiriötä.

Siirry sisältöön

Vuokrakodin kunnossapito ja vastuunjakotaulukko

Haluamme pitää hyvää huolta asunnoistamme ja varmistaa, että asumisesi on mahdollisimman huoletonta. Asukkaan vastuulle kuuluu osa kodin huoltotöistä, kuten lamppujen vaihtaminen ja lattiakaivon puhdistaminen.

Isännöinti ja huolto 

Isännöinti ja huolto vastaavat talosi ja pihapiirisi kunnossapidosta. Tekniset isännöitsijämme huolehtivat vuokrakotiemme säännöllisistä tarkastuksista ja tarvittavien korjausten suunnittelusta. He tekevät kohteille myös pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmat. 

Huoltoyhtiö huolehtii talosi ja pihapiirisi turvallisuudesta ja siisteydestä. Huoltoyhtiö auttaa sinua esimerkiksi silloin, kun kotisi hana vuotaa, patteri kaipaa tarkistusta tai olet unohtanut avaimesi. Tavoitat huollon Palvelukeskuksen kautta.

Tee vikailmoitus Palvelukeskukseen, jos jokin kotonasi kaipaa korjausta. Palvelukeskuksen tavoitat 24/7 numerosta 09 4246 9339. Soitosta ei veloiteta palvelumaksua ja voit halutessasi jättää takaisinsoittopyynnön.

Asukkaan vastuulla olevat kodin huoltotyöt

Pidämme huolen siitä, että vuokrakotejamme huolletaan säännöllisesti. Jokaisen asukkaan vastuulla on myös itse huolehtia kodistaan, jotta asunnot pysyvät hyvässä kunnossa. Vastuunjakotaulukosta voit tarkistaa, mitkä kodin huoltotöistä kuuluvat sinulle ja mitkä Asuntosäätiölle.

Esimerkiksi lamppujen vaihtaminen, lattiakaivon tyhjentäminen ja viemärin puhdistaminen kuuluvat asukkaan vastuulle. Myös omien laitteiden, kuten pyykinpesukoneen, huolto on asukkaan vastuulla. Sen sijaan esimerkiksi pattereiden ilmaus, viemäritukosten avaus tai hanojen ja jääkaappien korjaus kuuluvat Asuntosäätiölle.

Palvelukeskus palvelee Asuntosäätiön asukkaita 24/7

09 4246 9339

Palvelukeskus palvelee asukkaitamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Soitosta ei veloiteta palvelumaksua ja voit halute