Siirry sisältöön

Vuokrakodin kunnossapito ja vastuunjakotaulukko

Haluamme pitää hyvää huolta asunnoistamme ja varmistaa, että asumisesi on mahdollisimman huoletonta. Asukkaana vastuullesi kuuluu osa vuokrakodin huoltotöistä, kuten lamppujen vaihtaminen ja lattiakaivon puhdistaminen.

Isännöinti ja huolto vastaavat talosi ja pihapiirisi kunnossapidosta

Tekniset isännöitsijämme huolehtivat vuokrakotiemme säännöllisistä tarkastuksista, tarvittavien korjausten suunnittelusta sekä pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmista.

Huoltoyhtiö huolehtii talosi ja pihapiirisi turvallisuudesta ja siisteydestä. Huoltoyhtiö auttaa sinua esimerkiksi silloin, kun kotisi hana vuotaa, patteri kaipaa tarkistusta tai olet unohtanut avaimesi. Tavoitat huollon palvelunumerostamme 09 4246 9333.

Tee vikailmoitus palvelunumeroomme, jos jokin kotonasi kaipaa korjausta. Tavoitat meidät palvelunumerostamme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Soitosta ei veloiteta palvelumaksua ja voit halutessasi jättää takaisinsoittopyynnön.

Asukkaan vastuulla olevat kodin huoltotyöt

Pidämme huolen siitä, että vuokrakotejamme huolletaan säännöllisesti. Jokaisen asukkaan vastuulla on myös itse huolehtia kodistaan, jotta asunnot pysyvät hyvässä kunnossa. Vastuunjakotaulukosta voit tarkistaa, mitkä kodin huoltotöistä kuuluvat sinulle ja mitkä Asuntosäätiölle.

Asuntosäätiölle kuuluvia huoltotöitä ovat esimerkiksi pattereiden ilmaus, viemäritukosten avaus tai hanojen ja jääkaappien korjaus. Asukkaana vastuullasi on esimerkiksi:

  • lamppujen vaihtaminen
  • lattiakaivon tyhjentäminen
  • viemärin puhdistaminen
  • omien laitteiden, kuten pyykinpesukoneen, huolto.

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Asuntosäätiön palvelunumero

09 4246 9333

Autamme kaikissa asumiseen ja asunnon hakemiseen liittyvissä asioissa arkisin klo 9–13. Vikailmoituksiin liittyvissä asioissa palvelemme ympäri vuorokauden.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse asiakaspalvelu@asuntosaatio.fi