Siirry sisältöön

Kotikulma

Kotikulma on Asuntosäätiön asokoti-asukkaiden sähköinen asiointikanava, jossa voit tehdä esimerkiksi vikailmoituksen tai muutostyöilmoituksen ja lukea taloosi liittyvät ajankohtaiset tiedotteet.

Näin luot käyttäjätunnuksen Kotikulmaan

 1. Siirry Kotikulmaan. Kotikulmaan voivat rekisteröityä sopimuksella olevat asukkaat.
 2. Klikkaa kirjautumisikkunassa ”Luo tunnukset” -painiketta ja tunnistaudu palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Anna sähköpostiosoitteesi, joka tulee toimimaan käyttäjätunnuksenasi. Sähköpostiosoite päivitetään myös asiakastietoihisi.
 4. Klikkaa sähköpostiisi tullutta linkkiä vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi. Linkki on voimassa 60 minuuttia. Jos et saa sähköpostia muutaman minuutin kuluessa, tarkistathan roskaposti- tai muut-kansion.
 5. Aseta haluamasi salasana ja hyväksy käyttöehdot.
 6. Tunnusten luonti on nyt valmis ja voit kirjautua Kotikulmaan. Antamasi sähköpostiosoite ja salasana toimivat jatkossa käyttäjätunnuksinasi.

Asumisoikeussopimuksen haltija voi lisätä kaikki asunnossa asuvat asukkaat tai asioitaan hoitavat henkilöt Kotikulman käyttäjiksi Kotikulmassa ”Omat asetukset” -kohdassa. Lisätyt käyttäjät pääsevät tämän jälkeen rekisteröitymään samalla tavalla kuin sopimuksella olevat asukkaat.

Jos unohdat salasanasi

Saat luotua uuden salasanan Kotikulman kirjautumissivulla olevasta Unohdin salasanani -painikkeesta: 

 1. Syötä Sähköpostiosoite -kohtaan palvelussa käyttäjätunnuksenasi toimiva sähköpostiosoite ja paina Lähetä. 
 2. Klikkaa sähköpostiisi tullutta vahvistuslinkkiä. Linkki on voimassa 60 minuuttia. Jos et saa sähköpostia muutaman minuutin kuluessa, tarkistathan roskaposti- tai muut-kansion.
 3. Syötä uusi salasana ja vahvista se Salasana uudelleen -kenttään. 
 4. Paina Tallenna. 
 5. Salasanan vaihto on valmis ja voit kirjautua sisään käyttäen uutta salasanaa.

Jos Kotikulman käyttäjätunnus unohtuu

Voit kirjautua Kotikulmaan myös vahvalla tunnistautumisella ja tarkistaa käyttäjätunnuksesi Omat asetukset -osiosta ja vaihtaa käyttäjätunnuksen tarvittaessa.