Siirry sisältöön

Kodin sisustus

Omannäköinen sisustus tekee kodista kodin. Tältä sivulta löydät käytännöllisiä vinkkejä kauniiseen kotiin ja sujuvaan arkeen.

Kodin sisustus

Sisustus on tärkeä osa kodin viihtyvyyttä ja tunnelmaa. Omannäköisellä sisustuksella voit varmistaa, että koti todella tuntuu kodilta. Kodin sisustuksen päivittäminen ei myöskään aina vaadi kaikkien huonekalujen uusimista, vaan alkuun voi päästä muutamalla helpolla niksillä.

Kokeile kodin ilmeen tuunaamisessa esimerkiksi:

  • erivärisiä koristekynttilöitä
  • huonekalujen järjestyksen vaihtamista
  • uusia sävyjä ja kuvioita verhoissa, sohvatyynyissä, keittiöpyyhkeissä tai muissa tekstiileissä
  • uusien paikkojen etsimistä kodin viherkasveille.

Joko kokeilit vuoden 2024 trendisävyä, persikkaa? Testaa värivalinnoissa esimerkiksi Tikkurilan sävyä Nude in Nizza tai Pantonen sävyä Peach Fuzz.

Tutustu sisustusvinkkeihin:

Avokeittiön sisustusvinkit – Näin teet keittiöstä kauniin ja käytännöllisen

Keittiö on uusissa taloissa usein osa olohuonetta. Avokeittiö sijoittuu yhdelle seinämälle ilman näköestettä muuhun tilaan. Jos keittiösi siis on osa olohuonetta, mikset myös sisustaisi sitä sellaiseksi?

Sisustusvinkit eteiseen – Näin saat siistin ja harmonisen kotiintulon

Kun eteisessä kaikelle on paikkansa, arki sujuu ja koti näyttää mukavalta heti ulko-ovelta asti. Ammattijärjestäjä Laura Holmström kertoo, mistä eteisen sisustus ja järjestely kannattaa aloittaa ja miten siitä jatkaa.

Nyt syttyy lamppu – Oikein valituilla valoilla teet kodista viihtyisän ja toimivan

Mitä tarkoittaa värilämpötila? Entä mitä mitataan luumenilla? Ota valaistuksen perusasiat haltuun ja luo kotiisi viihtyisä tunnelma. Asiantuntijana arkkitehti ja tekniikan tohtori Henrika Pihlajaniemi.