Siirry sisältöön

Kevät toi talkoot

29.04.2024 Kotimaisema Kuvat Shutterstock
Mikä olisikaan mukavampi tapa valmistella kotipiha kesäkauteen, kuin naapuruston yhteiset talkoot? Nappaa vinkit kevättalkoiden järjestämiseen ja käännä katse kohti kesää yhdessä naapureiden kanssa!

Talkoiden järjestäminen on mainio tapa tutustua naapureihin yhteisen puuhastelun merkeissä. Talkoot myös hyödyttävät koko talon asukkaita, kun pihasta tulee talven jäljiltä siisti ja viihtyisä.  

Jotta talkoopäivä sujuisi sutjakkaasti, on talkoita hyvä suunnitella yhdessä etukäteen. Asukkaamme voivat hyödyntää talkootarvikkeiden hankinnassa Asuntosäätiön tarjoamaa S-Business-korttia, jonka avulla asukastoimikuntien on helppoa tehdä haravoiden ja hanskojen kaltaisia hankintoja. Asukastoimikunnat saavat kortin käyttöönsä nopeasti ja vaivattomasti ottamalla yhteyttä oman kotitalon isännöitsijään. 

Onnistuneen talkoopäivän huipentaa talkooporukan kokoontuminen pihalle maittavan ruuan ja naapureiden seurasta nauttimisen merkeissä. Lue lisää pihatalkoiden järjestämisestä, istutuksista sekä pihan siistimisestä.