Siirry sisältöön

Tilaa uutiskirje | Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Asuntosäätiö sr, myöhemmin ’Asuntosäätiö’
Y-tunnus: 0101242-5
Käyntiosoite: Tuulikuja 2, 02100 Espoo

Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt pois lukien arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet ja heidän perheenjäsenensä.

Arvonnan ajankohta

Arvontoja suoritetaan kaksi, 19.12.2022 ja 16.1.2023

Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan tilaamalla Asuntosäätiön asiakkaiden uutiskirje. Kaikki asiakkaiden uutiskirjeen tilaajat ovat automaattisesti mukana arvonnassa ilman erillistä ilmoittautumista.

Palkinto

Palkinto on 2 kpl Finnkinon elokuvalippua. Palkintoja arvotaan 5 kpl.

Palkinnon luovutus

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Palkinto lähetetään voittajan sähköpostiosoitteeseen, jonka hän on ilmoittanut uutiskirjeen tilauksen yhteydessä.

Tietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja- asetuksen ja tietosuojalain mukaisesti. Tietojen käsittely perustuu osallistujan suostumukseen. Arvontaan osallistuneiden antamia tietoja käytetään arvonnan suorittamiseen sekä palkinnon toimittamiseen voittajille. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Uutiskirjeen toimittaminen perustuu uutiskirjeen tilaajan suostumukseen.

Järjestäjän vastuu

Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvontaan osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt tai muut ongelmat eivät ole Asuntosäätiön vastuulla. Asuntosäätiö ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.