25.05.2018

Asukkaat innostuivat Asoliiteristä

Asukas tutustuu Asoliiterin tuotteisiin

Asokodit on ottanut koekäyttöön Asoliiteri-palvelun Helsingin Mustankivenaukio 3:ssa, aivan Vuosaaren metroaseman vierestä. Palvelu on suunnattu ensivaiheessa kaikille Vuosaaren asokotiasukkaille. Tutustumistilaisuudessa eniten kiinnostusta herättivät erilaiset pesurit.

Monet asukkaat pitivät hyvänä ajatuksena, ettei harvemmin käytettäviä laitteita tarvitse hankkia omaan omistukseen. Myös tilan säästäminen viehätti. Laitteet vievät kodissa yllättävän paljon säilytystilaa.

Vaikka tekstiili- ja höyrypesuri nousi kävijöiden suosikeiksi, mielenkiintoa herätti myös esimerkiksi sähkösavustuspönttö. Vuosaaren rannasta saa tuoretta kalaa savustettavaksi.

- Hyvä konsepti. Riittävä valikoima laadukkaita laitteita, jotka voi ottaa käyttöön silloin kun tarvitsee. Itselläni on paljon kaikenlaisia laitteita, mutta tekstiilipesuri kiinnostaa auton verhoilujen ja sohvan puhdistamiseen. Täytyy käydä tutustumassa nettisivuilla tarjontaan tarkemmin. Ratkaisevaahan on se, että palvelu pelaa käytännössä jouhevasti. Palvelun hinta on mielestäni kohtuullinen, totesi Mikko Päivärinta, joka oli tullut tutustumaan palveluun perheensä kanssa.

Tekstiilipesuri kiinnosti myös kolmen pienen lapsen äitiä, joka mielellään tekee kotona kaikenlaista puuhaa siivoamisesta remontoimiseen.

- Tämä on todella nerokas keksintö. Ei tarvitse hankkia tavaraa itselle kodin nurkkiin, vaan se varastoidaan tänne ja laitteet myös huolletaan. Hyvää on sekin, että esimerkiksi tekstiilipesuriin tulee pesuaineet mukaan. Itseäni harmittaa, kun just ostin iskuporakoneen yhden taulun laittamista varten. Sekin olisi löytynyt täältä, toteaa Vuosaaren asukas.

Asiakas vielä ihmettelee, ettei Asoliiterin kaltaista palvelua ole keksitty jo aiemmin.

Asoliiteri toimii Mustankivenaukio 3:n parkkipaikalle sijoitetussa tyylikkäässä kontissa. Palvelun kautta voi vuokrata laadukkaat kodintarvikkeet, sähkötyövälineet sekä puhdistuslaitteet käyttöönsä 24/7-periaatteella. Asoliiterin kautta on mahdollista vuokrata myös yksityishenkilöiden toisilleen vuokraamia autoja.

Asoliiteristä lainattavia laitteita

Kontista löytyvät myös esimerkiksi nokkakärryt, A-tikkaat, akkuporavasara, akkuruuvinväännin, vatupassi, ikkunapesuri ja höyrypuhdistin.

Sähkötyövälineiden ja puhdistuslaitteiden lisäksi voi lainata esimerkiksi laadukkaan sähköavusteisen Solifer -polkupyörän, ompelukoneen, sähkösavustimen, sieni- ja hedelmäkuivurin ja oksasahan.

Tutustu tarkemmin Asoliiteri-palveluun.

Asoliiteristä lainattavia puhdistuslaitteita

Asoliiteri kadulta katsottuna