13.09.2018

Asoliiteri on vuoden Isännöintiteko

Asoliiteri sijaitsee Helsingin Vuosaaressa. Kuvassa kiinteistöpäälliköt Kimmo Rintala (vas.) ja Teemu Jalomäki.

Asokotien Helsingin Vuosaaressa sijaitseva Asoliiteri valittiin Isännöintipäivillä 12.9.2018 Vuoden Isännöintiteoksi. Voitto on tunnustus asiakaspalvelun kehittämistyölle sekä toiminnalle, joka tukee kestävää kehitystä.

Isännöintiliiton tavoitteena oli tänä vuonna nostaa esiin asiakkaiden kuuntelua ja asumisen strategista kehittämistä. Finalistit valitsivat Isännöintiliiton palkintoraati ja hallitus.

– Vuoden isännöintiteko on hieno tunnustus toiminnallemme. Olemme aktiivisesti kehittäneet isännöintiä ja asiakaspalvelua siten, että pystyisimme vastaamaan asiakkaiden tämän päivän tarpeisiin. Vaikka tunnustus tuli isännöintiteosta, otamme sen vastaan koko yhtiön tekemälle työlle, sillä Asoliiteri on yhtiön strategian toteuttamista käytännössä ja se vaatii kaikkien yksiköiden saumatonta yhteispeliä, toteaa kiinteistöjohtaja Henrik Hämäläinen.

Hämäläinen kiittää myös CoReorient Oy:tä hyvästä yhteistyöstä Asoliiterin osalta.

– On hienoa, että voimme olla tukemassa Liiteri.net -palvelun kaltaisten tuottajien startup-yritystä. Jos mitään ei kokeile ja kehitä, ei mitään uuttakaan synny. Tällaisten toimijoiden kautta meillä on mahdollisuus saada uusia, asumista helpottavia palveluita asukkaillemme, toteaa Hämäläinen.

Isännöintiliitto perusteli Asoliiterin voittoa sillä, että se on erinomainen esimerkki tämän päivän asumispalvelusta, jossa yhdistyvät sekä jakamistalous että ekologisuus.

Toiset finalistit olivat vantaalaisen MTR-Isännöinti Oy:n yhteisöllisyyttä lisäävä Hyveet taloyhtiössä -projekti sekä tamperelaisen Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy:n Pamissio-tuote, joka kehittää taloyhtiön strategista johtamista.

Tutustu Asoliiteriin.

Lisätietoja:
Ilona Yrjölä, viestinnän asiantuntija
020 161 2222

Isännöintiteko-logo