16.04.2018

Asukastutkimus: Asokodit on turvallinen vaihtoehto

Kiltakallio_770x580

Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy (Asokodit) teetti Innolinkillä asukastutkimuksen, jossa selvitettiin asukkaiden tyytyväisyyttä. Tutkimustulokset perustuvat helmikuussa tehtyihin 1020 puhelinhaastatteluun.


Tutkimuksesta nousi erityisesti esille se, kuinka Asokodit mielletään turvalliseksi vaihtoehdoksi (77 %). Valtaosa (70 %) vastanneista ei myöskään suunnittele muuttavansa muualle, ja on valmis suosittelemaan Asokoteja ystäville ja tuttaville (78 %).

Asukkaat olivat myös varsin tyytyväisiä vaikutusmahdollisuuksiin (4 asteikolla 1-5), mutta toivoivat lisäksi entistä enemmän viestintää ja läpinäkyvyyttä toimintaan. Lisäksi toivottiin esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuoneiden kalusteiden uusimista, ja tässä yhteydessä puolet vastanneista oli myös valmis osallistumaan kustannuksiin. 

– Olemme tyytyväisiä positiiviseen palautteeseen, mutta samalla saimme erittäin tärkeää ymmärrystä kehityskohteista, joihin tartumme määrätietoisesti vuoden 2018 aikana, toteaa Asokotien toimitusjohtaja Jari Riskilä ja jatkaa:

– Olemme esimerkiksi jo alkuvuodesta vahvistaneet oman isännöintimme henkilöstöresursseja 25 prosentilla rekrytoimalla uusia ammattilaisia hoitamaan pääkaupunkiseudun kohteitamme. Kesän aikana otamme käyttöön uuden interaktiivisen ekstranetin parantamaan asukasviestintää.