Asohakemus

Ennen hakemuksen tekemistä suosittelemme hakemaan järjestysnumeron kaupungin tai kunnan asuntotoimistolta. Huomioithan, että uusi samaan kuntaan tehty hakemus korvaa aina aiemmin tekemäsi hakemuksen. Asohakemuksesi on voimassa yhden vuoden. Voit helposti muokata hakemustasi ja jatkaa sen voimassaoloaikaa hakemuksen muokkauksessa >>.
Hakemuksessa on virheitä. Ole hyvä ja korjaa.
Hakemukseen ei ole lisätty yhtään asuntoa.
1Haettavat asunnot

Klikkaa tästä lisätäksesi asuntoja hakemukselle

Voit lisätä hakemukseen myös taloja, joissa ei tällä hetkellä ole vapaita asuntoja.
Hakemukselle voi lisätä asuntoja enintään 10:stä eri talosta.

2Omat tiedot
3Järjestysnumero
Huomioitavaa: Pääset syöttämään järjestysnumeron, kun olet lisännyt hakemukselle asuntoja kohdassa 1: Haettavat asunnot

Mikä on järjestysnumero?

Järjestysnumero on kunnan asuntotoimistolta haettava numero, jota käytetään asumisoikeusasunnon hakemiseen. Järjestysnumerot määräytyvät hakujärjestyksen mukaan ja pienemmällä järjestysnumerolla hakevalla on etuoikeus asuntoon.

Onko järjestysnumero pakollinen?

Hakemuksen voi täyttää ilman järjestysnumeroa valitsemalla "minulla ei ole järjestysnumeroa" -painikkeen. Järjestysnumeron voi ilmoittaa jälkikäteen hakemuksen muokkauksen kautta >

Milloin järjestysnumeroa ei hyväksytä?

Järjestysnumero on kaupunkikohtainen, eikä esimerkiksi Oulun järjestysnumerolla voi hakea Jyväskylän asuntoa. Poikkeuksena on pääkaupunkiseutu ja ns. KUUMA-kunnat, jossa on käytössä yhteinen järjestysnumerojärjestelmä (1.1.2015 alkaen). Lue lisää KUUMA-kuntien järjestysnumeroista >  

4Yleistoiveet haettavista asunnoista
Puhelimeeni voi lähettää Asokoteihin liittyviä tekstiviestejä *
Tarjouksen voi lähettää minulle sähköpostilla *
Hakemuksesta ilmenevät henkilötiedot rekisteröidään Asuntosäätiön asumisoikeus- ja/tai vuokra-asuntojen hakujärjestelmään, jonka rekisteriseloste on saatavilla Asuntosäätiön www-sivuilla.