Taustajärjestelmäämme päivitetään 20.-26.8. välisenä aikana. Voit jättää asuntohakemuksesi normaalisti, mutta lähetettyä hakemusta ei voi muokata pävitystyön aikana 20.-26.8.Asohakemus

Ennen hakemuksen tekemistä suosittelemme hakemaan järjestysnumeron kaupungin asuntotoimistoltaJos haluat antaa palautetta asuntohakemuksen jättämisestä, voit vastata kyselyyn.
Hakemuksessa on virheitä. Ole hyvä ja korjaa.
Hakemukseen ei ole lisätty yhtään asuntoa.
1Haettavat asunnot

Lisää asuntoja hakemukselle

Hakemukselle voi lisätä maksimissaan 10 asuntoa.

2Omat tiedot
Tieto on pakollinen.
Tieto on pakollinen.
Tieto on pakollinen.
Tieto on pakollinen. Virheellinen postinumero.
Tieto on pakollinen.
Tieto on pakollinen. Virheellinen puhelinnumero.
Virheellinen sähköpostiosoite. Tieto on pakollinen, koska halusit tarjouksen sähköpostilla.
3Asuntoon muuttajien lukumäärä

Hakijat sekä hakijoiden lisäksi muuttavien henkilöiden lukumäärä

Tieto on pakollinen. Syötä vain numeroita.
Tieto on pakollinen. Syötä vain numeroita.
4Järjestysnumero
Huomioitavaa: pääset syöttämään järjestysnumeron hakemukselle siinä vaiheessa, kun olet lisännyt hakemukselle asuntoja kohdassa 1. Haettavat asunnot.

Mikä on järjestysnumero?

Järjestysnumero on asuntotoimistolta haettava numero, jota käytetään asumisoikeusasunnon hakemiseen. Järjestysnumerot määräytyvät hakujärjestyksen mukaan ja pienemmällä järjestysnumerolla hakevalla on etuoikeus asuntoon.

Onko järjestysnumero pakollinen?

Hakemuksen voi täyttää ilman järjestysnumeroa valitsemalla "minulla ei ole järjestysnumeroa" -painikkeen. Järjestysnumeron voi ilmoittaa jälkikäteen sähköpostitse osoitteeseen myynti@asokodit.fi (lisää mukaan yhteystietosi) tai soittamalla Asokotien asiakaspalveluun, puh. 020 161 2280. Huomioithan, että järjestysnumeroa ei voi päivittää hakemukselle, jos hakemus on tarjouskierroksella.

Milloin järjestysnumeroa ei hyväksytä?

Järjestysnumero on kaupunkikohtainen, eikä esimerkiksi Oulun järjestysnumerolla voi hakea Jyväskylän asuntoa. Poikkeuksena on pääkaupunkiseutu, jossa on käytössä yhteinen järjestysnumerojärjestelmä.

Jos samalla järjestysnumerolla on aikaisemmin tehty hakemus, joka on päätynyt tarjouskierrokselle, ei järjestysnumeroa voi käyttää ennen tarjouskierroksen päättymistä. Tarjouskierros kestää ensimmäisellä kierroksella kaksi viikkoa.

5Yleistoiveet haettavista asunnoista
Puhelimeeni voi lähettää Asokoteihin liittyviä tekstiviestejä *
Tarjouksen voi lähettää minulle sähköpostilla *
Hakemuksesta ilmenevät henkilötiedot rekisteröidään Asuntosäätiön asumisoikeus- ja/tai vuokra-asuntojen hakujärjestelmään, jonka rekisteriseloste on saatavilla Asuntosäätiön www-sivuilla.