Siirry sisältöön

Onnella on osoite.

Yksi asia on selvä: koti on tärkein.

Koti on enemmän kuin talo. Ja kun tarkemmin katsoo, koti on paljon enemmän kuin koti. Se on tunne turvallisuudesta, vapaudesta ja elämästä.

Tervetuloa kotiin

Me uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille. Me uskomme, että jokaisella on oikeus vaikuttaa asumiseensa ja elää osana yhteisöä. Kun koko kortteli tuntuu kodilta, elämä on rikkaampaa, turvallisempaa ja onnellisempaa. Siksi haluamme rakentaa monimuotoisia asuinympäristöjä ja tarjota pelkän neljän seinän sijaan koteja, jotka elävät.

Haluamme olla luotettavia ja pitää omistamme huolta. Kuuntelemme ja reagoimme nopeasti: jos jokin on vinksallaan, se korjataan.

Olemme sitoutuneita kulkemaan mukana elämän eri hetkissä.

Tiedämme miltä tuntuu, kun perheenlisäys tarkoittaa tarvetta uudelle makuuhuoneelle. Tai miten uusi koti voi aloittaa aivan uuden elämän. Me ymmärrämme, miten kodit muuttuvat elämäntilanteiden muuttuessa. Siksi useimmat tulevat meille jäädäkseen: rakentamaan vuosikymmenten koteja.

Me laitamme hyvän kiertämään ja teemme töitä tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä. Uskomme, että hyvät kodit suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä. Katsomme kauas huomiseen ja otamme jokaisen mukaan rakentamaan sitä. Unelma, joka syntyi Tapiolan puutarhakaupungissa vuosikymmeniä sitten, elää jokaisessa ovenavauksessa.

Meidän kanssamme et ole pelkkä sukunimi ovessa. Olet sinä. Asukkaamme.

Olet meille se kaikista tärkein ja me olemme olemassa sinua varten. Sinä innostat meitä katsomaan tulevaisuuteen, kirität meitä kehittymään ja pidät mielemme virkeinä. Sinun takiasi ja sinua varten haluamme luoda kestäviä kortteleita ja onnellisia koteja.