Asunto Oy Helsingin Länsiviitta -nimisen Hitas-kohteen rakentaminen on aloitettu Sompasaareen. Helsingin kaupungin Hitas-asuntojen arvonta- ja markkinontiohjeen mukaisesti asunnot arvotaan ostajaehdokkaiden kesken. Arvonta tapahtuu sähköisellä arvontajärjestelmällä. 

Hakuaika kohteeseen alkaa tiistaina 12.2. klo 10 ja päättyy perjantaina 22.2. klo 16. Sähköinen hakulomake julkaistaan näillä sivuilla hakuajan alkaessa. Lukekaa hakuohje huolellisesti läpi ennen hakemuksen täyttämistä. 

Tutustu hakuohjeeseen tästä >>

HAKULOMAKE löytyy tästä >>  Huom! Suosittelemme täyttämään hakulomakkeen Chrome- tai Firefox-selaimella.

Yksi hakemus per hakija/hakijatalous 

Tutustu asuntoihin sekä muihin nettisivuilla oleviin lisätietoihin ja liitteisiin. Lue tiedot huolellisesti ja valise asunto, jota aiot hakea. Vain yksi hakija/hakijatalous (henkilöt, jotka ovat kirjoilla samassa osoitteessa) voi hakea vain yhtä asuntoa. Mikäli hakija/hakijatalous on lähettänyt useampia hakemuksia, kaikki hakijan/hakijatalouden hakemukset hylätään. 

Täytä hakemuslomakkeen henkilötiedot huolellisesti, mm. sähköpostiosoitteen tulee olla virheetön. Saat kuittauksen hakemuksen saapumisesta sekä hakijakohtaisen arvontatunnisteen antamaasi sähköpostiosoitteeseen kahden arkipäivän (ma-pe) kuluessa hakemuksesi lähettämisestä. Jos et saa arvontatunnistetta kahden arkipäivän kuluessa, ota yhteyttä: raija.kallasaari@asuntosaatio.fi, puh. 020 161 2481.

Uusia asuntoja merelliseen Sompasaareen

Asunto Oy Helsingin Länsiviittaan tulee 40 vapaarahoitteista Hitas-omistusasuntoa. Huoneistoja on kaksioista viisiöihin. Isoimmat huoneistot avautuvat merelle päin ja kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet.

Yhtiöön kuuluu yksi 6-7-kerroksinen asuintalo, jossa on kaksi porrashuonetta. Korttelin keskellä sijaitsee yhteispihatontti, joka on yleisessä käytössä Kalasataman alueen käytännön mukaisesti. Yhteispihatontin toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Kalasataman Palvelu 2 Oy.  

Arvioitu valmistumisaika on 3/2020. Tontti on Helsingin kaupungin vuokratontti.


Asuinalue: Sompasaari
Osoite: Sompasaarenlaituri 10, 00540 Helsinki
Talotyyppi: kerrostalo
Huoneistokoot: 2 h+kt – 5 h+kt
Huoneistojen pinta-alat (m2):
 44,5 – 104 m2 
Myyntihinta:  150 419,00 € – 320 809,00 €
Velaton hinta: 242 846,00 € – 536 817,00 € 
Energialuokka: C

havainnekuva-Sompasaari

Katso video

Alla havainnollinen video tulevasta asuinkorttelista, jossa Asunto Oy Helsingin Länsiviitta sijaitsee.

  
Ota yhteyttä

Asuntosäätiön Rakennuttaja Oy
Raija Kallasaari
raija.kallasaari@asuntosaatio.fi
puhelin 020 161 2481
vaihde 020 161 2400

Tuulikuja 2
02100 Espoo 


Jaa tämä sivu