Rakenteilla olevat uudiskohteet

Asumisoikeuskohteet

Tuusula, Tuuliviirinkuja 7 ja 9 (Klaavonkallio)

Tuusulan Klaavonkallion Tuuliviirinkujalle rakennetaan parhaillaan kahta uutta luhtitalokohdetta, joihin valmistuu 44 viihtyisää asumisoikeuskotia. Asuntojen koot vaihtelevat tilavasta yksiöstä neljän huoneen saunalliseen perheasuntoon. Kaikissa huoneistoissa on joko terassipiha tai parveke, ja osa on varustettu omalla saunalla. Puutarhakaupunkimainen Klaavonkallion alue tarjoaa kyläyhteisömäistä asumista peruspalveluiden, ulkoilumahdollisuuksien ja sujuvien kulkuyhteyksen äärellä.

 
asokodit_Tuuliviirinkuja_Tuusula_havainnekuva_600x400

Espoo, Henttaan puistokatu 18 (Suurpelto)

Rakennamme Espoon Suurpeltoon uutta kerrostalokohdetta, johon valmistuu 34 viihtyisää asumisoikeuskotia. Asuntojen koot vaihtelevat tilavasta yksiöstä viiden huoneen perheasuntoon. Kaikissa huoneistoissa on joko lasitettu parveke tai oma terassipiha, ja osa on varustettu omalla saunalla. Suurpellon puistokaupunginosa sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien äärellä Kehä II:n ja Espoon keskuspuiston välissä. Aktiivisesti kehittyvällä asuinalueella yhdistyvät luonnonläheisyys, monipuoliset lähipalvelut sekä yhteisöllisyys.

asokodit_henttaan_puistokatu_18_espoo_havainnekuva_600x400

Espoo, Matinkatu 22 (Matinkylä)

 

asokodit_asumisoikeus_matinkatu22_600x400

  
Vuokrakohteet

Siuntio, Ratapihantie 2

Asuntosäätiön korkotuettujen vuokratalojen rakentaminen Siuntion kuntakeskuksessa on alkanut. Kahteen kerrostaloon rakennetaan yhteensä 50 asuntoa ja taloihin päästään muuttamaan vuoden 2021 syksyllä. Asuntojen koot vaihtelevat 37 m²:n yksiöstä 75 m²:n neliöön. Asukasvalinnat perustuvat hakijaruokakunnan asunnontarpeeseen, varallisuuteen ja tuloihin.
 
asuntosaatio_vuokra-asunto_siuntio_ratapihantie

Valmistuneet uudiskohteet

Asumisoikeuskohteet

  

Vantaa, Malminiityntie 26 (Simonkylä) 

Tikkurilan pohjoispuolelle sijoittuva Simonkylä tarjoaa loistavat puitteet ulkoilua rakastaville. Malminiityntie 26 aukeaa Malminiitynpuistoon. Kilometrin päässä oleva kehärata tarjoaa hyvät kulkuyhteydet niin keskustaan kuin lentokentällekin. Talon ylimmässä kerroksessa asukkailla on käytettävissä saunaosasto, kerhotila ja kattoterassi. Kohde on savuton.
 
asokodit_malminiityntie_26_havainnekuva

Jaa tämä sivu

Uudiskohteiden postituslista

Ilmoittautumalla uudiskohteiden postituslistalle saat ensimmäisenä lisätietoa alla mainituista suunnitteilla ja rakenteilla olevista kohteista.

Valitse, mistä uudiskohteista olet kiinnostunut. Voit valita useamman kohteen.Katso täältä tietosuojaseloste.