Rakenteilla olevat uudiskohteet

Järvenpää, Lääkärinkuja 5 (Pöytäalho)

Hyvinvointikampus on yksi Järvenpään monista kärkihankkeista, joka yhdistää ihmisiä eri ikäryhmistä. Hyvinvointikampuksella hyvinvointi ja viihtyvyys kulkevat käsi kädessä. Kaupalliset ja julkiset palvelut ovat kattavat, terveyskeskus, apteekki ja päivittäistavarakauppa (CM) ovat ihan vieressä. Välimatkat kaupungin sisällä taittuvat nopeasti ja vapaa-ajan viettomahdollisuudet kulttuurin ja harrasteiden parissa ovat runsaslukuiset.

Lääkärinkuja 5 on osa Hyvinvointikampuksen korttelikokonaisuutta. Se sijaitsee Myllykallion laella, vain kilometrin etäisyydellä rautatieasemasta ja kaupungin keskustasta. Osa huoneistoista on saunallisia. Autohallista on suora ja esteetön sisäyhteys koteihin. Korttelipiha raitteineen on suunniteltu yhteisöllisiksi, monikäyttöisiksi ja esteettömiksi.

2

Tuusula, Tuuliviirinkuja 7-9 (Klaavonkallio)

asokodit_Tuuliviirinkuja_Tuusula_havainnekuva_600x400

Espoo, Henttaan puistokatu 18 (Suurpelto)

asokodit_henttaan_puistokatu_18_espoo_havainnekuva_600x400

Espoo, Matinkatu 22 (Matinkylä)

 

asokodit_matinkatu_22_espoo_julkisivupiirros

Valmistuneet uudiskohteet

Vantaa, Malminiityntie 26 (Simonkylä) 

Tikkurilan pohjoispuolelle sijoittuva Simonkylä tarjoaa loistavat puitteet ulkoilua rakastaville. Malminiityntie 26 aukeaa Malminiitynpuistoon. Kilometrin päässä oleva kehärata tarjoaa hyvät kulkuyhteydet niin keskustaan kuin lentokentällekin. Talon ylimmässä kerroksessa asukkailla on käytettävissä saunaosasto, kerhotila ja kattoterassi. Kohde on savuton.
 
asokodit_malminiityntie_26_havainnekuva

Vantaa, Leineläntie 15 (Leinelä)

Vielä muutamia kolmioita jäljellä! 

Leinelän taidekaupunginosa sijaitsee keskeisellä paikalla Vantaalla, Ilolan ja Asolan pientaloalueiden naapurissa. Leinelässä luonto on lähellä ja hyvät yhteydet kehärataa pitkin niin Helsinkiin kuin lentokentälle. Läheltä löytyy kauppa, päiväkoti ja muut arjen palvelut.
 
asokodit_leineläntie_15_havainnekuva_600x400

Lahti, Wolter Ramsayn katu 9 (Hennala) 

Hennala sijaitsee vain kaksi kilometriä Lahden keskustasta. Hennalasta on erinomaiset yhteydet keskustaan ja uuteen matkakeskukseen. Junamatka Lahdesta Helsinkiin taittuu alle tunnissa. Alueella ovat kauppa ja koulu sekä Salpausselän ulkoilumaastot lähes vieressä. 

Asunnot ovat valoisia, parvekkeet valmiiksi lasitettu ja keittiöt hyvin varusteltuja. Osa huoneistoista on saunallisia. Kotieläimet ovat sallittuja. Wolter Ramsayn katu 9 on savuton talo: tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeella sekä yhteisissä tiloissa.
 
asokodit_wolter_ramsayn_katu_9_havainnekuva_600x400

Hyvinkää, Astreankatu 25 (Hangonsilta) 

Hyvinkään keskusta laajenee Hangonsillan alueelle. Asuntokorttelit ja julkiset alueet toteutetaan turvallisiksi ja viihtyisiksi. Erityistä huomioita kiinnitetään kävelyn ja pyöräilyn helppouteen. Helsinkiin hetkessä ja luonnon keskelle vartissa. 

Asunnot ovat valoisia, parvekkeet valmiiksi lasitettu ja keittiöt hyvin varusteltuja. Kotieläimet ovat sallittuja. Astreankatu 25 on savuton talo: tupakointi on kielletty asunnoissa, parvekkeella sekä yhteisissä tiloissa.
 
asokodit_astreankatu_25_havainnekuva_600x400

Helsinki, Taubenkuja 4 (Kruunuvuorenranta)

Kruunuvuorenrantaan – luonnon ja meren äärellä. Kruunuvuorenselän itärannalle kohoaa uusi
luonnonläheinen ja viihtyisä kaupunginosa, vastapäätä kantakaupunkia. Stansvikin ja Tullisaaren kartanoalue tarjoavat poikkeuksellisen hienot liikunta- ja virkistysmahdollisuudet asukkaille. Tärkeimmät palvelut, kuten kaksi koulua ja useita päiväkoteja sekä pieni kaupallinen keskus löytyvät läheltä.
 
asokodit_taubenkuja_4_havainnekuva_600x400

Jaa tämä sivu

Uudiskohteiden postituslista

Ilmoittautumalla uudiskohteiden postituslistalle saat ensimmäisenä lisätietoa alla mainituista suunnitteilla ja rakenteilla olevista kohteista.

Valitse, mistä uudiskohteista olet kiinnostunut. Voit valita useamman kohteen.Katso täältä tietosuojaseloste >>