Rakenteilla olevat uudiskohteet

Asumisoikeuskohteet

Tuusula, Tuuliviirinkuja 7 ja 9 (Klaavonkallio)

Tuusulan Klaavonkallion Tuuliviirinkujalle rakennetaan parhaillaan kahta uutta luhtitalokohdetta, joihin valmistuu 44 viihtyisää asumisoikeuskotia. Asuntojen koot vaihtelevat tilavasta yksiöstä neljän huoneen saunalliseen perheasuntoon. Kaikissa huoneistoissa on joko terassipiha tai parveke, ja osa on varustettu omalla saunalla. Puutarhakaupunkimainen Klaavonkallion alue tarjoaa kyläyhteisömäistä asumista peruspalveluiden, ulkoilumahdollisuuksien ja sujuvien kulkuyhteyksen äärellä.

 
asokodit_Tuuliviirinkuja_Tuusula_havainnekuva_600x400

Espoo, Henttaan puistokatu 18 (Suurpelto)

Rakennamme Espoon Suurpeltoon uutta kerrostalokohdetta, johon valmistuu 34 viihtyisää asumisoikeuskotia. Asuntojen koot vaihtelevat tilavasta yksiöstä viiden huoneen perheasuntoon. Kaikissa huoneistoissa on joko lasitettu parveke tai oma terassipiha, ja osa on varustettu omalla saunalla. Suurpellon puistokaupunginosa sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien äärellä Kehä II:n ja Espoon keskuspuiston välissä. Aktiivisesti kehittyvällä asuinalueella yhdistyvät luonnonläheisyys, monipuoliset lähipalvelut sekä yhteisöllisyys.

asokodit_henttaan_puistokatu_18_espoo_havainnekuva_600x400

Espoo, Matinkatu 22 (Matinkylä)

 

asokodit_asumisoikeus_matinkatu22_600x400

Helsinki, Sompsasaari, Kaljaasi Fortunan katu 4

Asuntosäätiön asumisoikeusasuntokohteen rakennustyöt alkavat syksyllä Helsingin Sompasaaressa. Kaljaasi Fortunan katu 4:ään rakennetaan kerrostalo, johon valmistuu 51 asumisoikeusasuntoa. Asumisoikeuskodit ovat kooltaan yksiöistä neliöihin, 24,5–90 m2. Asukkaiden yhteinen sauna sekä kerhotila sijaitsevat rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja parkkihalli rakennetaan sisäpihan alle. Asuntosäätiön rakennuttama kohde valmistuu keväällä 2022. Hankkeessa urakoitsijana toimii Fira Oy ja suunnittelijana Arkkitehtitoimisto Konkret Oy.

Sompasaari on osa Helsingin uutta työpaikka- ja asuinaluetta Kalasatamaa. Alueella huomioidaan kaikessa rakentamisessa älykäs kaupunkikehitys, jossa panostetaan kestävään kehitykseen innovaatioiden ja digitalisaation avulla.


Kohde on savuton.
 
havainnekuva talo 3

  
Vuokrakohteet

Siuntio, Ratapihantie 2

Asuntosäätiön korkotuettujen vuokratalojen rakentaminen Siuntion kuntakeskuksessa on alkanut. Kahteen kerrostaloon rakennetaan yhteensä 50 asuntoa ja taloihin päästään muuttamaan vuoden 2021 syksyllä. Asuntojen koot vaihtelevat 37 m²:n yksiöstä 75 m²:n neliöön. Asukasvalinnat perustuvat hakijaruokakunnan asunnontarpeeseen, varallisuuteen ja tuloihin.
 
asuntosaatio_vuokra-asunto_siuntio_ratapihantie

Jaa tämä sivu

Uudiskohteiden postituslista

Ilmoittautumalla uudiskohteiden postituslistalle saat ensimmäisenä lisätietoa alla mainituista suunnitteilla ja rakenteilla olevista kohteista.

Valitse, mistä uudiskohteista olet kiinnostunut. Voit valita useamman kohteen.
Katso täältä tietosuojaseloste.