Rakenteilla olevat uudiskohteet

Asumisoikeuskohteet

Espoo, Henttaan puistokatu 18 (Suurpelto)

Rakennamme Espoon Suurpeltoon uutta kerrostalokohdetta, johon valmistuu 34 viihtyisää asumisoikeuskotia. Asuntojen koot vaihtelevat tilavasta yksiöstä viiden huoneen perheasuntoon. Kaikissa huoneistoissa on joko lasitettu parveke tai oma terassipiha, ja osa on varustettu omalla saunalla. Suurpellon puistokaupunginosa sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien äärellä Kehä II:n ja Espoon keskuspuiston välissä. Aktiivisesti kehittyvällä asuinalueella yhdistyvät luonnonläheisyys, monipuoliset lähipalvelut sekä yhteisöllisyys.

Kohde on savuton. Lemmikit ovat tervetulleita.

asokodit_henttaan_puistokatu_18_espoo_havainnekuva_600x400

Espoo, Matinkatu 22 (Matinkylä)

Matinkadulla asutaan onnellisesti niin perheen kesken kuin kaksin tai yksinkin. Matinkylän vanhan ostoskeskuksen juurille syntyneessä Mahtikorttelissa sijaitseva asumisoikeustalo on aivan Ison Omenan kauppakeskuksen ja Matinkylän metroaseman naapurissa. Myös merenranta on kävelymatkan päässä.

Talon kahdeksan kerrokseen mahtuu 35 asuntoa. Huoneistojen koot ovat 2—4 h + kt, 41—96 m2. Parvekkeilla voi aistia Matinkylän modernia tunnelmaa. Kaikki asukkaat saavat nauttia talopesulasta ja kuivaushuoneesta, sekä yhteiskäytössä olevasta piha-alueesta tonttien sisäpihalla.

Kohde on savuton. Lemmikit ovat tervetulleita.

asokodit_asumisoikeus_matinkatu22_600x400

Helsinki, Sompsasaari, Kaljaasi Fortunan katu 4

Kaljaasi Fortunan katu 4:ään valmistuu 51 asumisoikeusasuntoa. Asumisoikeuskodit ovat kooltaan yksiöistä neliöihin, 24,5–90 m2. Asukkaiden yhteinen sauna sekä kerhotila sijaitsevat kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja parkkihalli rakennetaan sisäpihan alle. Asuntosäätiön rakennuttama kohde valmistuu keväällä 2022. Hankkeessa urakoitsijana toimii Fira Oy ja suunnittelijana Arkkitehtitoimisto Konkret Oy.

Sompasaari on osa Helsingin uutta työpaikka- ja asuinaluetta Kalasatamaa. Alueella huomioidaan kaikessa rakentamisessa älykäs kaupunkikehitys, jossa panostetaan kestävään kehitykseen innovaatioiden ja digitalisaation avulla.

Kohde on savuton. Lemmikit ovat tervetulleita.

 
havainnekuva talo 3

  
Vuokrakohteet

Vantaa, Kivistö, Keltasafiirinpolku 5

Hakuaika kohteeseen on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin valittuihin sähköpostitse.

Uusia korkotuettuja vuokra-asuntoja valmistuu Vantaan Kivistöön vuoden 2021 alussa. Asuntojen koot vaihtelevat 27 m2:n yksiöistä 74,5 m2 neiliöihin. Asukasvalinnat perustuvat hakijaruokakunnan asunnontarpeeseen, varallisuuteen ja tuloihin.

Kohde on savuton. Lemmikit ovat tervetulleita.

keltasafiirinpolku_5_kivisto_vantaa_asuntosaatio

Siuntio, Ratapihantie 2

Asuntosäätiön korkotuettujen vuokratalojen rakentaminen Siuntion kuntakeskuksessa on alkanut. Kahteen kerrostaloon rakennetaan yhteensä 50 asuntoa ja taloihin päästään muuttamaan vuoden 2021 syksyllä. Asuntojen koot vaihtelevat 37 m²:n yksiöstä 75 m²:n neliöön. Asukasvalinnat perustuvat hakijaruokakunnan asunnontarpeeseen, varallisuuteen ja tuloihin.

Kohde on savuton. Lemmikit ovat tervetulleita.
 
asuntosaatio_vuokra-asunto_siuntio_ratapihantie
 

Tulossa olevat uudiskohteet


Asumisoikeuskohteet

Espoo, Karakallio, Karakalliontie 1

Asuntosäätiö rakennuttaa Espoon Karakallioon Joutsenmerkki-kerrostalon, johon tulee 52 asumisoikeusasuntoa. Joutsenmerkin mukaisessa rakentamisessa otetaan huomioon muun muassa rakennusmateriaalien ekologisuus ja alkuperä, käytettyjen kemikaalien turvallisuus ja terveellisyys, kosteudenhallinta sekä energiatehokkuus. Rakennusjätteen osalta hankkeen tavoitteena on vähintään 70 prosentin kierrätysaste.

Kohde on savuton. Lemmikit ovat tervetulleita.

  
Karakalliontie_1_espoo_asuntosaatio

Jaa tämä sivu

Uudiskohteiden postituslista

Ilmoittautumalla uudiskohteiden postituslistalle saat ensimmäisenä lisätietoa alla mainituista suunnitteilla ja rakenteilla olevista kohteista.

Valitse, mistä uudiskohteista olet kiinnostunut. Voit valita useamman kohteen.

Katso täältä tietosuojaseloste.