Siirry sisältöön
Havainnekuva asumisoikeuskohde Kilterinkaari 6:sta Vantaan Myyrmäessä.
Havainnekuva asumisoikeuskohde Kilterinkaari 6:sta Vantaan Myyrmäessä.

Asuntosäätiöltä 62 uutta asumisoikeusasuntoa Vantaan Myyrmäkeen

06.05.2024

Asuntosäätiö ja Fira ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen 62 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Vantaan Myyrmäkeen. Rakennustyöt alkoivat huhtikuun alussa 2024 ja asuntojen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2025.

Asuntosäätiö rakennuttaa 62 uutta asumisoikeusasuntoa Vantaan Myyrmäkeen osoitteeseen Kilterinkaari 6. Asumisoikeuskohde on Asuntosäätiön 142. kohde Vantaalla.

”Myyrmäen ytimeen rakentuva Kilterinkaari 6 täydentää asuntotarjontaamme Vantaalla. Olemme iloisia, että voimme osaltamme edistää Myyrmäen alueen elinvoimaisuutta. Uusi asumisoikeuskohteemme jatkaa työtämme kohtuuhintaisen asumisen mahdollistamiseksi hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä työtä ja palveluja”, sanoo Asuntosäätiön rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori.

”On hienoa, että Asuntosäätiö kehittää Myyrmäkeä. Hanke on hyvä esimerkki siitä, miten Firan tuotantotehokas rakentamisen konsepti saadaan sovitettua erinomaisesti asiakkaan tavoitteisiin. Lopputuloksena on laadukas ja energiatehokas asuinkerrostalo hyvillä pohjaratkaisuilla”, kertoo Firan asuntorakentamisen johtaja Topi Laine.

Kotikortteli palveluiden ytimessä

Kolmetoistakerroksisen kohteen kotien koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Talon ylimpien kerrosten asunnoissa asumisen mukavuutta lisäävät Myyrmäen ylle avautuvat näkymät.

Kohde rakentuu osaksi ympyräkorttelia. Asukkaiden käyttöön tulevat korttelin suojaisa yhteispiha sekä erillisessä piharakennuksessa sijaitsevat pesu- ja kuivaushuoneet ja kerhotila. Asuinrakennuksen ylimpään kerrokseen valmistuu myös terassillinen yhteissauna. Kohteen autopaikat sijaitsevat yksityisessä Kilterinparkin pysäköintilaitoksessa.

Kilterinkaari 6 valmistuu muutaman sadan metrin päähän Myyrmäen juna-asemasta ja kauppakeskus Myyrmannin palveluista. Kohteen lähettyvillä on lisäksi useita kouluja ja päiväkoteja sekä terveyskeskus. Myyrmäen ulkoilupuisto, urheilukeskus ja kuntorata tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet liikuntaan ja ulkoiluun.

Kohteen suunnittelusta on vastannut Arkkitehtipalvelu Oy.

Asuntojen haku Asuntosäätiön verkkopalvelun kautta: www.asuntosaatio.fi

Lisätiedot:

Asuntosäätiö

Turkka Keravuori
 rakennuttamisjohtaja
 p. 020 161 2272
 turkka.keravuori@asuntosaatio.fi

Fira

Topi Laine
asuntorakentamisen johtaja
p. 0400 792 492
topi.laine@fira.fi