Siirry sisältöön
Havainnekuva Mossin puistokatu 6:n pohjoisesta julkisivusta.
Havainnekuva Mossin puistokatu 6:n pohjoisesta julkisivusta.

Asuntosäätiöltä 82 uutta asumisoikeusasuntoa Kangasalle

26.06.2023

Asuntosäätiö on allekirjoittanut urakkasopimuksen NCC:n kanssa 82 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Kangasalan Lamminrahkaan. Rakentaminen käynnistyy kesäkuun lopussa ja kohteen arvioitu valmistumisaika on alkuvuodesta 2025.

Asuntosäätiö rakennuttaa 82 asumisoikeusasuntoa Kangasalan Lamminrahkaan osoitteeseen Mossin puistokatu 26.

”Olemme iloisia päästessämme tarjoamaan uusia asumisoikeuskoteja Kangasalla. Strategiamme mukaisesti haluamme rakennuttaa kohtuuhintaisia asuntoja pääkaupunkiseudun lisäksi hyvien kulkuyhteyksien varrella oleviin kaupunkikeskuksiin. Näemme Pirkanmaalla paljon mahdollisuuksia Tampereen seudun vetovoimaisuuden vuoksi”, sanoo Asuntosäätiön myyntijohtaja Tom Salomonson.

Mossin puistokadulle rakennettava kohde on ensimmäinen Asuntosäätiön kohde Kangasalla. Asuntosäätiöllä on Tampereella 29 asumisoikeuskohdetta.

Kohteeseen rakentuu yhteensä 82 asumisoikeusasuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin neljän huoneen koteihin. Kohteessa on 4–5-kerroksisiin taloihin sijoittuvia kerrostaloasuntoja sekä townhouse-asuntoja.

Asuinrakennuksessa on irtaimisto-, polkupyörä-, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, ja yhteiset saunatilat sekä pesutupa sijaitsevat erillisessä piharakennuksessa. Autopaikat sijaitsevat erillisessä pysäköintilaitoksessa.

Lamminrahka on kehittyvä alue Tampereen rajalla hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Asuinalueelle valmistuu syksyllä 2023 alakoulu ja päiväkoti sekä myöhemmin yläkoulu ja toinen päiväkoti. Asuinalueen torialueelle tullaan rakentamaan päivittäistavarakauppoja, ravintoloita ja kahviloita.

Hankkeen urakoitsijana toimii NCC Suomi Oy ja suunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Noan Oy.

Asuntojen haku Asuntosäätiön verkkosivujen kautta: www.asuntosaatio.fi