Siirry sisältöön

Asuntosäätiöltä uusia asumisoikeusasuntoja Tampereen Tesomalle

26.03.2024

Asuntosäätiö ja Hartela Pirkanmaa Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen 54 uuden asumisoikeusasunnon rakentamisesta Tampereen Tesomalle. Työt alkavat toukokuussa 2024 ja asuntojen on määrä valmistua vuoden 2025 lopulla.

Asuntosäätiö rakennuttaa 54 uutta asumisoikeusasuntoa Tampereen Tesomalle osoitteeseen Raiskionkatu 9. Kohde koostuu kahdesta viisikerroksisesta asuinrakennuksesta, joiden asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Asumisen mukavuutta lisäävät kaikissa asunnoissa lasitetut parvekkeet tai terassit.

”Tesomalle rakentuvat asumisoikeusasunnot ovat Asuntosäätiölle 31. kohde Tampereella. On hienoa, että pääsemme uuden hankkeen myötä edistämään strategiamme mukaisesti hyvän ja kohtuuhintaisen asumisen toteutumista Pirkanmaalla”, sanoo Asuntosäätiön rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori.

Toimivaa asumista lähellä luontoa ja palveluita

Asumisoikeusasuntojen asukkaiden käyttöön tulevat molempien asuinrakennusten 1. kerroksessa sijaitsevat saunatila, pesula, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto. Pyöräpaikkoja rakentuu lisäksi erilliseen piharakennukseen. Asukkailla on käytössään 34 ulkopysäköintipaikkaa. Kohteen pihapiiriin tulee myös viihtyisä yhteiskäytössä oleva leikkialue.

Tesomalla on monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat helpon ja sujuvan liikkumisen Tampereen keskustaan ja muihin kaupunkikeskuksiin. Uudistuvan alueen lähipalveluihin lukeutuvat muun muassa kauppa, kirjasto, koulu sekä päiväkoti. Kohteen lähellä sijaitseva uimaranta ja alueen järvet, Tesomajärvi ja Tohloppi, sekä useat viihtyisät puistot kutsuvat ulkoilemaan luonnonkauniissa maisemissa. Liikuntamahdollisuuksia täydentävät lisäksi alueen palloilu- sekä uima- ja jäähallit.

Kohteen suunnittelusta on vastannut BST-Arkkitehdit Oy.

Asuntojen haku Asuntosäätiön verkkosivujen kautta: www.asuntosaatio.fi