Siirry sisältöön

Asuntosäätiön maine vahvistui Luottamus ja Maine -tutkimuksessa

31.10.2023

Asuntosäätiön maine suomalaisten keskuudessa on vahvistunut T-Median Luottamus & Maine -tutkimuksen mukaan.

Asuntosäätiön maineen kokonaisarvosana nousi neljän vuoden mittaushistorian korkeimmalle tasolle ja saavutti Luottamus & Maine -tutkimuksen viisiportaisella asteikolla arvosanan 3,3. Asuntosäätiön maine on kehittynyt positiivisesti kaikilla tutkimuksen kahdeksalla osa-alueella. Nousu on ollut suurinta arvioitaessa Asuntosäätiön ja sen sidosryhmien välistä vuorovaikutusta. Parhaimpiin tuloksiin Asuntosäätiö ylsi arvioitaessa taloutta sekä sen tarjoamia tuotteita ja palveluita.

”Olemme tehneet Asuntosäätiössä määrätietoisesti työtä tunnettuutemme kasvattamiseksi ja asiakaskokemuksemme parantamiseksi. Uskon, että tavoitteellinen työmme brändin kehittämiseksi sekä pitkäaikainen vastuullinen työmme kohtuuhintaisen asumisen kehittämiseksi näkyy suuren yleisön meihin liittämissä mielikuvissa. Maineen vahvistuminen kannustaa meitä jatkamaan työtämme tavoitteidemme mukaisesti”, sanoo Asuntosäätiön viestintä- ja henkilöstöjohtaja Johanna Otranen.

Henkilöstöltä huippuarviot

Asuntosäätiö toteutti ensimmäistä kertaa mainetta mittaavan Luottamus & Maine -tutkimuksen myös henkilöstölleen. Tulokset olivat erinomaiset: Asuntosäätiö saavutti viisiportaisella asteikolla arvosanan 4,1. Kaikki kahdeksan tutkimuksen mainetta mittaavat osa-alueet saivat erinomaiset tai hyvät arvot. Erinomaiset arviot henkilöstö antoi Asuntosäätiön vastuullisuudelle, hallinnolle ja taloudelle.

”Olemme erittäin iloisia työyhteisönä saamistamme erinomaisista tuloksista. Vastuullisuus on ollut Asuntosäätiön toiminnan keskiössä yli 70-vuotisen historiamme. Vastuullisuusohjelmamme kokoaa yhteen vastuullisuutta edistävät suunnitelmamme ja toimenpiteemme, joiden toteutumista seuraamme vuosittain. Olemme koko työyhteisönä sitoutuneet vastuullisuusohjelmamme tavoitteisiin, ja onkin hienoa, että panostuksemme näkyvät myös henkilöstön arvioissa”, Otranen iloitsee.