Siirry sisältöön

Asiakasedut

Meiltä löydät asiakasetuja niin kotiin, viihtyisään vapaa-aikaan kuin sujuvaan muuttoonkin.

Asiakasedut kotiin ja viihtyisään asumiseen:

Cityvarastolta varastotilaa helposti ja edullisesti

Asuntosäätiön asukkaana saat -20 % alennuksen Cityvaraston normaalihinnoista. Etu on voimassa kaikissa Cityvaraston toimipisteissä. Sinulla voi olla kerralla yksi etuhintainen varasto.

Saat lunastettua edun koodilla ASO2024. Etua ei voi yhdistää muihin Cityvaraston kampanjoihin.

Digital Dogsitter -palvelu koiranhoidon avuksi

Digital Dogsitter on verkkosovellus, joka auttaa seuraamaan, miten koirasi voi kotona. Ohjelman toiminta perustuu koiran ääntelyn ja sijainnin seurantaan yksinolon aikana. Palvelu mahdollistaa myös omistajan äänen nauhoittamisen ja soittamisen äänileikkeinä koiralle.

Etu Asuntosäätiön asukkaille:

Asuntosäätiön asukkaana saat palvelun hinnasta -20 % vuoden (12 kk) pituisesta tilausjaksosta, kun teet tilauksesi vuoden 2024 loppuun mennessä ja käytät etukoodia ASUNTOSAATIO24. 12 kk tilausjakson jälkeen palvelu muuttuu normaalihintaiseksi.  

Tuotetarjouksia ja etuja Gigantilta

Asiakasedut Gigantilta:

 • Meiltä saat kaiken mitä tarvitset kotiin, on se sitten leivänpaahdin, televisio tai jotain siitä väliltä
 • Vaihtuvia tarjouksia
 • Vaivatonta ja kokonaisvaltaista palvelua: keskitetty asiakaspalvelu koko Suomessa
 • Yksi tilauspaikka sekä Gigantin valtava tuotevalikoima käytettävissäsi
 • Ammattitaitoinen asennuspalvelu ja kaikki lisävarusteet samalla tilauksella
 • Tuotteet kotiin (asennettuna) muuttopäivänä, vaivattomasti

Etuja K-Rauta Vantaanportista

K-Rauta Vantaanportti tarjoaa Asuntosäätiön asukkaille sisustuksellisia etuja. Haluamme auttaa sinua viihtymään kodissasi sekä onnistumaan kodin kunnostamisessa.

Asuntosäätiön asukkaiden edut:

 • Sisävalaisimet -15%
 • Tapetit -20%
 • Valmisverhot -15%
 • Sisustusmatot -10%
 • Elfa-säilytysjärjestelmät -20% normaalihinnoista

Alennus annetaan normaalihintaisista tuotteista, etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennuksen saa esittämällä Asuntosäätiön asiakasetukorttia palvelupisteen myyjälle. 

Helpota arkea ONNI kotisiivouksella

ONNI kotisiivoukselta saat säännölliset ja kertaluontoiset kotisiivoukset pääkaupunkiseudulla joustavasti oman tarpeesi mukaan. Luotettavat ja vakituiset siivoojat helpottavat arkeasi. 

Säännöllisen kotisiivouksen etuhinta 43,31 €/h (ovh 45,90€), min. aika 2 h. 

ONNI kotisiivouksen kautta saat myös ikkunanpesut sekä muuttosiivoukset.

Vertaa Ensin auttaa sähkösopimuksen löytämisessä

Vertaa Ensin tarjoaa Asuntosäätiön asukkaille Suomen parhaat sähkösopimukset. Vertailemme sähkösopimukset puolestasi aina ilmaiseksi ja omilla kriteereilläsi – voit valita sinulle sopivan sopimustyypin sekä sähkön tuotantotavan. Tarjoamme myös eksklusiivisia sopimuksia, joita et löydä muualta.

Parvekelasit Lumonilta

Aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä käy usein mielessä, että jos parveke olisi lasitettu, siellä voisi oleskella pidempää ja asuntoon saisi ikään kuin lisätilaa. Lasitus helpottaa kesäisten sateiden ja tuulien tuiverrusta tai talven pyrytyksen jälkien siivoamista. Lumonin parvekelaseilla saat parvekkeelle myös lisää käyttöaikaa.

Lumon tarjoaa parvekelasit Asuntosäätiön neuvottelemalla vuosisopimushinnalla, jos hankit lasit omaan kotiisi. Lopullinen hinta määräytyy lasituksen määrästä ja mikäli koko talo innostuu hankkimaan lasituksen, etu on suurempi.

Tee tarjouspyyntö sähköpostitse: teemu.asikainen@lumon.fi.

Auringonsuojaverhot

Lumon auringonsuojaverhot ovat hyvä ratkaisu liiallisen lämmön ja näkyvyyden hallintaan parvekkeella ja terassilla. Auringonsuojaverhot on suunniteltu yhteensopiviksi laadukkaiden Lumon parvekelasien kanssa.

Parvekelasien huolto

Lumon parvekelasitus on tehty kestämään. Hyväkin tuote kaipaa aika-ajoin huoltoa ja säätöä. Lumon tarjoaa helpon tavan huoltaa ja säätää parvekelasitus toimimaan uuden lailla.

Parvekelasien huolto antaa turvallisia ja viihtyisiä lisävuosia parvekkeelle.

Parvekekaihtimet Suomen Parvekekaihtimelta

Suomen Parvekekaihdin Oy tarjoaa asiakasetuna parvekekaihtimet valmiiksi neuvoteltuun etuhintaan ja pidennetyllä takuulla.

Suomen Parvekekaihdin Oy on lasitettujen parvekkeiden sekä terassien aurinko- ja näkösuojaukseen keskittynyt yritys. Tarjoamme kaihdinratkaisut kaikkiin parvekelasimalleihin. Kattavaan valikoimaamme kuuluu mm. sälekaihtimet, vekkikaihtimet ja rullaverhot.

Asuntosäätiön asukkaille tarjoamme edullisten hintojen ja pidennetyn takuun lisäksi ilmaisen suunnittelu- ja mittauspalvelun.

Alennusta DTM Oy Nykykaihtimelta

DTM Oy Nykykaihdin tarjoaa laadukkaita asumismukavuutta lisääviä tuotteita mittaus- ja asennuspalvelulla tai noudettuna myymälästämme.

Valikoimaamme kuuluvat mm. sälekaihtimet, parvekekaihtimet, peililiukuovet, puutaiteovet ja tauluripustuskiskot. Laatua asumiseen – helposti! 

Hyödynnä tarjoukset koodilla ASUNTOSÄÄTIÖ.

Tule tutustumaan tuotteisiimme myymäläämme, Aleksis Kiven katu 4-8 00500 Helsinki. 

Lisätietoja:

DTM Oy Nykykaihdin
Laura Utula
09 879 8775
laura.utula@dtmoy.fi

Asiakasedut mukavaan vapaa-aikaan:

Majoitus Vierumäeltä

Vierumäki Sports Oy tarjoaa Asuntosäätiön asukkaille -15 % alennuksen päivän hinnasta Hotelli Fennadan ja Country Clubin majoitusvarauksista. Tee varaus Vierumäen verkkokaupassa ja lunasta etu syöttämällä koodikenttään etukoodi ASUNTOSAATIO15.

Vierumäen kesäetu Asuntosäätiön asukkaille

Vierumäki tarjoaa Asuntosäätiön asukkaille kesäedun majoitusvarauksiin. Koodilla ASUNTOSÄÄTIÖ30 saat -30 % alennuksen päivän majoitusvarauksista Vierumäen verkkokaupassa. Etu on voimassa 31.8.2024 saakka.

Viking Linella irti arjesta

Jos arki alkaa kalvamaan liikaa tai olisi muuten vaan piristyksen paikka, käytä eduksesi Viking Linen tarjoamat risteilyedut Asuntosäätiön asukkaille! Saat todella edulliseen hintaan hyviä hyttejä myös suosituille viikonloppuristeilyille.  

E- ja äänikirjoja Nextorylta

Nextory tarjoaa Asuntosäätiön asukkaille seuraavia etuja:

 • 6 viikon ilmaisjakso uusille asiakkaille. Kokeilujakso oikeuttaa 30 tuntiin luku- ja kuunteluaikaa. Lunasta etu.
 • 3 kuukautta luku- ja kuunteluaikaa -50 % alennuksella aiemmin tilanneille. Lunasta etu.

Asiakasedut sujuvaan muuttoon:

Lainalaatikolta apua muuttopuuhiin

Jokaisen elämässä tapahtuu muutoksia ja myös asunnon vaihto on välillä ajankohtainen.

Helpotusta omatoimimuuttoprojektiin saat Lainalaatikko Oy:ltä. Asuntosäätiön asukkaat saavat 20 % alennuksen muuttotarvikkeiden vuokrauksesta ja myyntihinnoista sekä 10 % alennuksen autovuokrista pääkaupunkiseudulla.

Lainalaatikon palvelupisteitä löytyy 18 paikkakunnalta ympäri Suomea. Mikäli haluat tarjouksen muuttopalvelusta, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen myynti@lainalaatikko.fi. Muista mainita, että asut Asuntosäätiön kodissa.

Muuttolaatikoita Opiskelijamuutoilta

Asuntosäätiön asiakkaana saat 10 kpl Cityvaraston laadukkaita pahvilaatikoita Opiskelijamuuttojen muuttotilauksen yhteydessä. 

Lunasta etu soittamalla Cityvaraston asiakaspalveluun numeroon 029 1234 700. Sovi samalla noutoajasta asiakaspalvelun kanssa. Pahvilaatikot tulee noutaa Vantaan Kaivokselan Cityvarastosta. 

Tee muuton tarjouspyyntö osoitteessa www.opiskelijamuutot.fi.

PakuOvelle-pakettiautot muuttoon

PakuOvelle tarjoaa Asuntosäätiön asiakkaille 10 euron alennuksen pakettiauton vuokrauksesta. Saat lunastettua edun soittamalla asiakaspalveluun numeroon 029 1234 700.