Siirry sisältöön

Asukkaiden lisäpalvelut

Lisäpalveluidemme avulla asumisesi on vaivattomampaa ja voit tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi.

Nettiyhteys

Kaikkiin kaapelitaloihimme sisältyy joko DNA:n tai Elisan 25 M/bits laajakaistayhteys. Antennitaloissamme tarjoamme DNA:n 4G laajakaistan asukkaillemme etuhintaan. Etuun voit tutustua Kotikulmassa. Voit tarkistaa tiedon operaattorista kirjoittamalla kotikatusi asuntohaun hakukenttään. Tieto löytyy rakennuksen tiedoista.

AsumisPLUS tuo turvaa asumiseen

Asuntosäätiön kokonaan omistamissa taloissa asukkailla on maksuton AsumisPLUS-ryhmävakuutus, joka korvaa taloyhtiön alueella sattuvia vahinkoja. Vakuutus voi korvata esimerkiksi lukkojen uusimisen avaimen kadottua tai jos liukastut pihalla.

Maalipaketti

Asuntosäätiön asukkaana voit saada maksuttoman maalipaketin, joka sisältää valitsemasi maalisävyn ja tarvikkeet. Voit pyytää maalipaketin heti meille muuttaessasi tai myöhemmin asumisen aikana. Edellisestä maalipaketin tilauksesta tulee olla kulunut vähintään viisi vuotta.

Voit valita haluamasi maalisävyn Tikkurilan värikartasta. Maalipaketti sisältää maalien lisäksi maalausohjeet ja maalaamiseen tarvittavat välineet, kuten suojaustarvikkeet, hiomapaperia, lastan, telat, siveltimen ja maalirajaajan. Paketti toimitetaan kotiovellesi.

Ilmalämpöpumppu asokoteihin

Asumisoikeusasiakkaana voit hankkia kotiisi ilmalämpöpumpun, jos laitteen asentamiselle ei ole rakenteellista estettä. Jos olet kiinnostunut ilmalämpöpumpusta, tutustu muutostyöohjeisiin ja täytä muutostyöilmoitus Kotikulmassa. Tämän jälkeen isännöitsijä varmistaa, voiko laitteen asentaa kotiisi.

Asuntosäätiöllä on yhteistyökumppani ilmalämpöpumppujen asennukseen, joten sinun ei tarvitse itse selvittää eri laitteiden ominaisuuksia tai asennusta. Jos laitteen voi asentaa, yhteistyökumppanimme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii asennuksesta.

Pitkäaikaisen asukkaan edut

Olemme iloisia, jos viihdyt asukkaanamme pitkään. Tutustu asokotien ja vuokrakotien pitkäaikaisten asukkaiden etuihin:

Sähköauton lataus

Asuntosäätiön asukkaat voivat tilata käyttöönsä etähallittavan eParking-järjestelmän sähköauton lataamista varten. Laitetta voi käyttää sekä auton lämmitykseen että sähkö- ja hybridiauton lataukseen. 

Asuntosäätiön asiakasedut

Asiakasedut ovat vuosittain vaihtuvia ja päivitettäviä etuja. Tarjoamme etuja viihtyisään asumiseen ja mukavaan vapaa-aikaan.