Siirry sisältöön

Asuntosäätiö ottaa kaikkien kohteidensa isännöinnin ja myynnin omaan hoitoonsa koko Suomessa 1.1.2024 alkaen

15.06.2023 Uutinen
Asuntosäätiön kaikkien kohteiden isännöinti ja asuntomyynti siirtyvät kokonaan Asuntosäätiön oman henkilöstön hoidettaviksi vuoden 2024 alusta alkaen. Muutoksella Asuntosäätiö tavoittelee parempaa asiakaskokemusta ja kustannussäästöjä.

Asuntosäätiön sopimukset isännöinnin ja myynnin yhteistyökumppaneiden kanssa päättyvät 31.12.2023, minkä jälkeen kohteet siirtyvät koko Suomessa Asuntosäätiön omaan hoitoon. Asuntosäätiön työntekijöiden hoitamana sekä myynnin että isännöinnin prosessit saadaan yhdenmukaisemmiksi kaikkien kohteiden osalta, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme tasalaatuista ja hyvää palvelua koko Suomen alueella.

Olemalla entistä lähempänä asukkaitaan Asuntosäätiö varmistaa palvelun laadun ja toiminnan nopeamman kehittämisen. Kaikkien kohteiden ottaminen omaan hoitoon on myös taloudellisesti kannattavampaa, mistä syntyy kustannussäästöjä asukkaille.

”Siirsimme Uudenmaan ja Kanta-Hämeen kohteidemme isännöinnin ja asuntomyynnin omaan hoitoomme vuoden 2022 alussa, ja muutos on osoittautunut asiakaskokemuksen ja toiminnan kehittämisen kannalta erinomaiseksi. Digitaalisten työvälineiden kehittyminen ja kokemukset etätyöstä mahdollistavat kohteidemme isännöinnin ja myynnin hoitamisen oman henkilöstön toimesta koko Suomessa”, sanoo Asuntosäätiön toimitusjohtaja Esa Kankainen.

Vuoden 2023 loppuun asti Asuntosäätiön omassa hoidossa on yhteensä noin 13 500 asumisoikeus- ja vuokra-asunnon isännöinti sekä asuntomyynti ja -vuokraus pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. Vuoden 2024 alusta alkaen Asuntosäätiön kaikkien noin 18 000 asunnon isännöinti sekä myynti ja vuokraus hoidetaan Asuntosäätiön oman henkilöstön voimin 32 paikkakunnalla.

Asukkaille viestitään tarkemmin yhteyshenkilöiden vaihtumisesta vuoden 2023 lopulla.