Siirry sisältöön

Vastaa asukaskyselyyn asumisoikeusasumisesta – voit voittaa lahjakortin

11.06.2024 Uutinen
Tervetuloa vastaamaan kyselyyn asumisoikeusasumisesta! Pääset vaikuttamaan asumisesi kehittämiseen ja voit osallistua lahjakorttien arvontaan.

Tämä kysely on kohdennettu asumisoikeusasuntojen asukkaille. Kysely on osa Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus Aran rahoittamaa selvitystä asumisoikeusasumisen nykytilasta ja merkityksestä asuntomarkkinoilla. Selvityksessä tarkastellaan asumisoikeusasumisen toimivuutta, tarkoituksenmukaisuutta ja kehittämistarpeita erityisesti asukkaiden näkökulmasta. Selvityksessä tuotettuja tietoja hyödynnetään asumisoikeusasumisen kehittämisen ja päätöksenteon tukena.  

Pääset vastaamaan kyselyyn seuraavasta linkistä:  https://fi.eu.research.net/r/aso_asukaskysely.

Vastaathan kyselyyn 14.7.2024 mennessä

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Vastaaminen on täysin vapaaehtoista, ja voit lopettaa vastaamisen milloin tahansa. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, ja ne raportoidaan siten, ettei yksittäistä vastaajaa voida tunnistaa. Vastaajan taustatietoja hyödynnetään vain taustamuuttujina analyysin tukena. Pyydämme vastaamaan vain kerran asuntoa kohden. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kymmenen 20 € lahjakorttia S- tai K-ryhmän kauppoihin. Yhteystietoja käytetään vain arvonnassa, eikä niitä voida yhdistää kyselyssä annettuihin vastauksiin. 

Kyselyn vastauksia käsittelee vain Owal Group Oy. Vastaukset eivät sisällä tunnistettavia henkilötietoja, eikä niistä muodostu rekisteriä. Asuntojen omistajat ovat välittäneet kyselyä omille asukkailleen käytössä olevien yhteystietojensa perusteella. Asukkaiden yhteystietoja ei ole luovutettu kolmansille osapuolille. 

Kysely on osa asumisoikeusasumista koskevaa selvitystä, jonka Owal Group Oy toteuttaa yhdessä Asuntosäätiön ja TA-Asumisoikeuden kanssa vuoden 2024 aikana. Hanke toteutetaan Aran kehittämishankerahoituksella. 

Information och enkäten på svenska:https://sv.eu.research.net/r/aso_invanarenkat.
Information and the survey in English:  https://fi.eu.research.net/r/aso_residentssurvey

Lisätiedot:
Jenna Siltala 
jenna@owalgroup.com 
0440980139