Siirry sisältöön

Nyt ollaan yhdessä Ihan pihalla – osallistu mukaan asukastoimintaan!

08.05.2024 Uutinen
Asuntosäätiön uusi Ihan pihalla -asukastoiminta on helppoa hyvänmielen tekemistä omassa pihapiirissä ja naapurustossa kaikkina vuodenaikoina. Omaehtoiseen ja vapaamuotoiseen toimintaan ovat kaikki tervetulleita! Yhteisellä asukastoiminnalla vahvistamme yhteisöllisyyttä, asuinympäristön viihtyisyyttä ja turvallisuudentunnetta.

Olemme keränneet ideoita ja vinkkejä yhteiseen, matalan kynnyksen tekemiseen verkkopalveluumme. Ihan pihalla voi olla mihin vuodenaikaan tahansa, ensimmäiset vinkkimme liittyvät kuitenkin kevään ja kesän yhteisiin puuhiin. Lisäämme verkkopalveluun uusia vinkkejä pitkin vuotta, joten voit vierailla sivustolla useamminkin. Tiedotamme uusista sisällöistä myös Kotikulman asukastiedotteilla. 

Keväistä yhteistä tekemistä 

Kaipaako polkupyöräsi keväthuoltoa? Entä haluaistiko tunnistaa pihapiirissä bongaamasi linnun? Vai unohditko kenties Tervapadan säännöt? Näihin kaikkiin löydät apua verkkopalvelumme Ihan pihalla -sivustolta. Tutustukaa yhdessä naapureiden kanssa ideoihin ja järjestäkää vaikka yhteinen polkupyörien kunnostuspäivä. Samalla kertaa voitte pestä pihalelut ja lapset voivat puhaltaa saippuakuplia – näihinkin löydätte vinkit verkkopalvelustamme. 

Voitte sopia yhdessä asukastoimikunnan kanssa parhaimman ajankohdan yhteiselle kevätpuuhalle. Mikään ei tosin estä sitä, että yhteisiä tapahtumia olisi useampiakin. Päin vastoin, voitte samalla suunnitella myös kesälle ja miksei syksyllekin yhteisen puuhapäivän.  

Nyt saa olla aivan pihalla, yhdessä sekin on mukavaa!